Οδηγίες Συντήρησης

Η βελτίωση της ποιότητας έρχεται μέσω της απλοποίησης του σχεδιασμού

της κατασκευής, της διάταξης & των διαδικασιών της

Οδηγίες Συντήρησης

Εγκατάσταση & Χειρισμός

Γιατί Επιλέγουμε AISI 304

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 304 έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση σε μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων και σε επαφή με διάφορα διαβρωτικά μέσα.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας 304 είναι ωστενιτι-κής ποιότητας με εξαιρετικές ιδιότητες εφελκυσμού & πίεσης..

Αυτή η ιδιότητα έχει ως αποτέλεσμα το 304 να είναι η κυρίαρχη ποιότητα με χρήση σε εφαρμογές όπως νεροχύτες, ψυγεία και κατσαρόλες.

Καθαριότητα

Καθαριότητα

Τακτική Φροντίδα
Οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικές και εύκολο να συντηρηθούν, αλλά απαιτούν τακτικό καθαρισμό. Το κλειδί για να διατηρήσετε το ανοξείδωτο ατσάλι, “ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ” περιλαμβάνει την κατάλληλη συντήρηση και φροντίδα.
Η εγγυημένη μέθοδος θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν καθαρισμού. Δυστυχώς, αυτό είναι συχνά το πιο ακριβό.
Σχεδόν όλοι έχουν άφθονες ανοξείδωτες επιφάνειες για να φροντίζουν στην κουζίνα τους, τόσο από συσκευές μεγάλες όσο και μικρές, σε μαγειρικά σκεύη και νεροχύτες.

Διαφορές 304 & 430

Το συνολικό κόστος οποιουδήποτε μετάλ-λου επηρρεάζεται από την τιμή κάθε μεμονωμένου στοιχείου που της σύνθεσης του. Καθώς το κόστος των κραμάτων αλλάζει καθημερινά στην παγκόσμια αγορά, αυτό μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις διακυμάνσεις των τιμών.

Το 304 είναι γενικά πιο ακριβό από το 430 λόγω της χημικής σύνθεσης. Συγκεκριμένα, το 304 περιέχει μεταξύ 8 – 10,5% νικέλιο ενώ το 430 περιέχει 0%.

Η παρουσία του νικελίου στο 304 καθιστά το μέταλλο ανθεκτικότερο στη διάβρωση από το 430, ωστόσο είναι ένα ακριβό στοιχείο που αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους για τη διαφορά κόστους μεταξύ των 2.

Προστατεύουμε το Περιβάλλον

Στόχος μας είναι να αφήσουμε τον πλανήτη καλύτερα από όσο τον βρήκαμε

Οικολογική Πολυουρεθάνη

Ανακυκλώσιμα Υλικά